Je bent hier:

U bent hier

Bednet steunen

Het is uitzonderlijk druk bij Bednet, met twee keer zo veel aanvragen in vergelijking met vorig schooljaar. COVID-19 brengt voor veel zieke leerlingen extra risico's met zich mee. Zij kunnen voorlopig niet bij hun vrienden in de klas zitten. Help ons om de snel toenemende vraag aan te kunnen. Want elk kind heeft recht op onderwijs, ook als het ziek is. Jouw steun is meer dan ooit nodig, door het wegvallen van fondsenwerving via Music for Life en de besparingen bij de Vlaamse overheid (In 2020 schroefde de overheid ook de subsidie voor synchroon internetonderwijs terug met 6%). Met jouw financiële bijdrage garanderen wij de gratis dienstverlening om het groeiend aantal kinderen in contact te brengen met hun klas.  Je kan Bednet steunen op verschillende manieren via een gift, een (warme) actie, een geschenkbon, een aankoop,...  Bedankt om zieke kinderen te steunen ! 

 

Doe een gift

Help je graag mee om langdurig zieke kinderen weer naar de klas te brengen?

Steun ons als bedrijf

Investeer mee in technologie die iedereen de kans biedt om onderwijs te volgen.

Rekeningnummer

Giften zijn welkom op BE56 001-5995000-88 met vermelding “naam + gift Bednet”. Vanaf 40 euro per jaar heb je recht op een fiscaal attest.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons via info@bednet.be. Download hier onze folder met alle informatie. Financiële details over 2019 kan je in onze jaarrekening terugvinden.

                                                

 

Bednet is lid van Donorinfo. Onze gecontroleerde jaarrekening wordt in alle transparantie gepubliceerd op donorinfo.be

 Bednet volgt de ethische code van het VEF

Wij gebruiken alle giften op een efficiënte manier, voor een maximale impact en transparantie. Het volgen van deze ethische code houdt in dat onze schenkers, medewerkers en personeelsleden minstens een keer per jaar worden ingelicht over het gebruik van de ingezamelde fondsen.