Je bent hier:

U bent hier

Koop de Bednet-poes

De Cherry Belly knuffels van inatura zijn hartverwarmend. Nu maakt ook de Bednet-poes deel uit van dit gamma. Firma Inatura verkoopt ze ten voordele van Bednet. De poes is niet alleen een leuk knuffelvriendje voor je kind, ze houdt je zoon of dochter ook warm in de winter en koel in de zomer! De poes is zacht, lief, snoezig en heeft een hoog knuffelgehalte.  Het kersenpitkussentje in haar buikje verwarmt en ontspant je oogappel.

Array ( [0] => Array ( [tags] => Array ( ) [nid] => 2836 ) )

Hoi ik ben de Bednet- poes en het vriendje van Bednetter Sam. Hij is ziek en kan niet naar school. Als Sam de les van thuis uit volgt, ga ik op zijn plaats zitten in de klas. Ik ben heel blij als we mijn baasje in het computerscherm zien tijdens de les. We doen kringgesprekjes, we knutselen of  spelen in de poppenhoek.  En Sams vriendjes kunnen mij knuffelen als ze hem missen. Dankzij Bednet (en mij!) is Sam er ook echt bij.

Lees het volledige verhaal

Met de opbrengsten van de poes kan Bednet computermateriaal aankopen voor een zieke leerling. Koop deze knuffel met het hart op de juiste plaats.

Bestel de poes             Verkoop de poes