Je bent hier:

U bent hier

Voor ouders

Gebruikt je (adoptie-, pleeg-) kind (binnenkort) Bednet? We helpen jou en je kind op deze pagina graag op weg met 2 infoluiken:

• Aan de slag met het Bednet-materiaal: Hoe installeer je de Bednet-laptop? Hoe werkt de Bednet-software? ...
  • Bednet in het onderwijstraject van je kind: Hoe pak je de eerste verbinding aan met de klas? Welke afspraken maak je best met de leerkracht? ...

Deze informatie is ook bedoeld voor elke zorgverlener (in het ziekenhuis, de voorziening, enz.) die het kind of de jongere opvolgt.

Aan de slag met het Bednet-materiaal

Bednet in het onderwijstraject van je kind