Bestel je boeken bij Iddink en steun Bednet

Steun Bednet wanneer je boeken bestelt bij Iddink.

Iddink geeft ouders en leerlingen de mogelijkheid om éénmalig €1,75 te schenken aan Bednet, heel eenvoudig door de optie aan te vinken tijdens het bestellen van de schoolboeken. Deze toegankelijke manier van doneren, plus de extra bijdrage van Iddink bij elke gift, hebben ervoor gezorgd dat er op deze manier, in de afgelopen drie schooljaren, een totaal van €191.000 ingezameld is voor Bednet!
 

Bedankt aan alle schenkers!

We willen nogmaals alle leerlingen en ouders die bij hun Iddink-bestelling €1,75 aan Bednet schonken van harte bedanken. Dit jaar overhandigden we een cheque van maar liefst € 65 000 aan Bednet. Als gebaar van waardering voor alle donateurs heeft Iddink de 30.000ste schenker beloond met een iPad. Thibe Vaes, een leerling van secundaire school het TISM in Bree nam deze iPad dankbaar in ontvangst. Een feestelijk online moment!

Links: Thibe Vaes (30.000ste schenker en leerling van het TISM in Bree). Rechts: Mathieu Tallon (directeur van Bednet). Rechtsonder: Laurens Vercalsteren (relatiebeheerder bij Iddink).

Bestel je leermiddelen

Iddink verkoopt en verhuurt boeken aan ruim 160.000 leerlingen in België. Het persoonlijke portaal ‘Digitaal Leren’ bevat een overzichtelijke weergave van alle je bestelde digitale leermiddelen. Bestel gemakkelijk leermiddelen online en jouw bestelling wordt aan huis geleverd voor 1 september.

Betaalbare factuur

Iddink doet er alles aan om de factuur betaalbaar te houden. Voor huurboeken betaal je slechts een deel van de nieuwprijs. Bij je bestelling bieden we standaard een aantal betaaltermijnen aan. Kies welke manier van betalen voor jou het beste past. Kom je in aanmerking voor een Robin-pas? Geen probleem om deze te gebruiken bij je bestelling via de bestelwebsite van Iddink.
 

Iddink is officiële partner van Stichting Robin

Robin streeft ernaar dat hoge schoolkosten voor geen enkel kind nog een barrière mag zijn om mee te kunnen in ons onderwijssysteem. Iddink ondersteunt dit doel en faciliteert de werking van de Robin-pas. Iddink is één van de eerste educatieve distributeurs die zijn schouders mee onder Robin gezet heeft en een belangrijke partner van Robin. Samen met Robin en Bednet wil Iddink ELK kind ALLE kansen geven in ons onderwijs!

Wil je meer weten?

Heb je een vraag, een opmerking of ben je benieuwd naar wat de dienstverlening voor jouw school kan betekenen? Neem contact op met Iddink. Ze staan graag voor jou klaar!

I : www.iddinkinfo.be
T: +32 (0)14 258 232
E: scholen@iddink.be