Je bent hier:

U bent hier

Nieuw materiaal in september

Bednet werkt volop aan vernieuwingen van het computermateriaal. Zo willen we de kwaliteit van het Bednetten voor leerlingen en leerkrachten verder verbeteren. De voorbije maanden mochten enkele Bednetters de nieuwigheden alvast mee testen. Zij zijn de echte ervaringsdeskundigen, dus hun mening is voor ons cruciaal. Er wordt onder meer volop uitgetest hoe we het geluid van de klas en de leerkracht nog beter tot bij de Bednetter thuis krijgen. Zodat Bednetters nog meer het gevoel krijgen mee te kunnen zijn met de les en al de rest. 
 
Een tipje van de sluier: chromebooks zullen zowel thuis als in de klas een belangrijke rol spelen. Voor de levering en het onderhoud werken we samen met een nieuwe partner, The Rent Company.     
 
Ook de Bednet software zal er anders uitzien met oog op een optimale beleving voor Bednetter en de klas. Door het toegenomen aantal Bednetters stond onze applicatie onder grote druk en viel die soms zelfs uit. We bouwen deze zomer verder aan een stabiele oplossing die eenvoudig te gebruiken is voor Bednetters en leerkrachten. Hiervoor werken we samen met Vectera.
 
Benieuwd naar alle vernieuwingen? In aanloop naar het nieuwe schooljaar kom je alles te weten over onze vernieuwde hard- en software. Hou onze nieuwsbrief en sociale media dus zeker in de gaten.
 
Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Schrijf je dan zeker hier in.